Hazır web sitesi programcıların kendi kodladıkları yazılımlardır. Bu sistemlerin kurulumu dakikalarla sınırlıdır. İstenen özellik sisteme dakikalar içinde dâhil edilebilir. Yazılımların temaları mevcuttur. Tema kurulumdan sonra değiştirilebilir.

            Hazır web sitesi, çok hızlı bir şekilde kullanıma hazır hale gelir. İnternet sitesini hemen teslim almaya ihtiyaç duyan biri için önemli bir konudur. Hazır olmayan bir internet sitesi, eğer temiz bir yapıyla kodlanacak ise ortalama olarak 2 hafta kadar vakit alabilir.

            Bütün sektörlerdeki firmaların rahatça kullanabileceği, faaliyetlerini en iyi şekilde yansıtabileceği, ürünlerini en iyi şekilde tanıtabileceği şık tasarımlı kaliteli web sayfalarımızdan birini beğenerek siz de kolayca kendi web sitenizi oluşturabilirsiniz.  Web sitenizi aldığınızda en kısa sürede web sayfalarını kendinize uyarlayacak ve sayfanızı yönetim paneliyle rahatça yönetebileceksiniz. Sayfanızda ürünlerin ya da hizmetlerin özelliklerini yazabilecek, fotoğraf ekleyebileceksiniz. İhtiyaç duyduğunuz özellikleri ekleyip çıkarabileceksiniz. Böylece hedef kitlenize iletmek istediğiniz her mesajı dilediğiniz şekilde ve dilediğiniz zaman iletebileceksiniz.

Hazır web sitelerinin sağladığı bu hizmetin avantajları;

- Çok uygun fiyatlarla hazır web sitesi sahibi olmak,
- Hazır web sitesi sadece 10 dakikada kullanıma açılır. 
- Sizler için hazırlanmış olan profesyonel içeriğe ve modern grafiklere sahip web şablonlarından birini seçebilirsiniz.
- Kendi alan adınızı kullanabilirsiniz.
- Bilgisayarınıza herhangi bir program indirmeden sadece internet üzerinden web sitenizi yönetebilirsiniz. 
- Hiçbir uğraş vermeden hazır web sitenize verilerini(Fotoğraflar, makaleler, haberler v.b) girebilirsiniz.
- Basit ve anlaşılır yönetim panelinden her işleminizi gerçekleştirmek çok kolay.
- Hazır web siteniz ihtiyacınız olan her şeyi (içerik yönetimi, sunucu, forum, resim galerisi, e-posta v.b) sizlere sağlamaktadır.

Kod8 güvencesiyle sizde kolay ve hızlı bir şekilde hazır web sitesi sahibi olabilirsiniz.

Kimler Hazır Web Sitesi Kullanmalı?

Eğer site yaptırmayı düşünen firmanın bir internet sitesine sahip olmak ve firma tanıtımını ve ürünlerini site üzerinden tanıtmak ise tasarımın da sadece firmasına özgü olmasını önemsemiyorsa bu durumda mobil uyumlu hazır web sitesi kullanabilir.

Not: Günümüzde milyonlarca web sitesi şuan yayınlanmaktadır ve bu sitelerin tamamının birbirinden farklı tasarımlara sahip olduğunu söylemek oldukça zordur.

Kod8 İşletmenizi Dijitale Taşıyor

Kod8 paketleri ile kendi işletmenizi kolayca dijitale taşıyabilirsiniz.

Hemen Paketleri İncele

İlginizi Çekebilecek İçerikler