Farklı konseptlere sahip birbirinden güzel ve son derece yararlı internet sitelerimiz bakalım nelermiş?

GiveAwayoftheDay

Her gün yeni bir tam sürüm yazılımın ücretsiz olarak sunulduğu GiveAwayoftheDay oldukça popüler siteler arasında. Türkçe dil desteği de sunan bu site her gün kullanıcılara bir tam sürüm yazılımı ücretsiz olarak veriyor ve o yazılım siz o yazılımı bilgisayarınızdan silene kadar sınırsız süre ile tam sürüm olarak kalıyor.

ASHAMPOO, YAC, NOVA, WEB SİTE X5 gibi markaların ve ürünlerin de yer aldığı bu web sitesi son kullanıcılar açısından son derece avantajlı. PC’ye ek olarak iPhone ve Android için de her gün bir yazılımı ücretsiz yayınlayan bu sitenin amacı ise yayınladıkları uygulamaların bilinirliğini artırabilmek. Bu sebepten ötürü yazılımları ücretsiz sunabilen bu site son derece güvenli.

IFIXIT

Yakın zamanda Türkçe dil desteği de eklenen IFIXIT günümüzdeki en iyi ve mükemmel kendi cihazını kendin tamir et sitesi. Son derece detaylı bir içerik sunan ve adım adım hazırladığı detaylı sayfalarıyla biz uzman gibi herhangi bir cihazınızı tamir edebilirsiniz. Ayrıca kendilerinin satışa sunduğu son derece faydalı bir araç kitleri var ki dillere destan.

Her ne kadar dolar üzerinden satışını yapsalar da verdiğiniz parayı hak eden ürünler. Ayrıca neredeyse her türlü cihaz parçasını da bulabileceğiniz bu site hayatınıza gerçek anlamda değer katacaktır. Özellikle garanti süresi dolan cihazlarınızı kendi kendinize tamir edebilmeniz cüzdanınızı kabarık servis faturalarıyla korkutmazken sizi de acaba servis süresi kaç yıl, özür dilerim kaç gün süreceği endişesinden kurtaracaktır.

OneLook

Benim severek kullandığım sitelerden olan OneLook, özellikle İngilizce dilini öğrenenler için son derece faydalı bir site. OneLook diğer sözlük sitelerinden faklı olarak her türlü kelimeyi veya sözcük öbeğini aratabileceğiniz ve aynı anda ekranınızda birden çok farklı web sitesinden ve hatta UrbanDictionary sitesinden de sonuçlar alabileceğiniz, akademik bilgi ile sokak dilini güzelce bir araya getiren hem öğrenip hem de kültür sahibi olabileceğiniz son derece faydalı bir web sitesi. Sık kullanılanlar çubuğunuzda mutlaka yer almasını tavsiye ettiğim bu site, reklamsız, sade ve temiz ara yüzü ile de öne çıkıyor.

15-08/04/onelook.PNG

Kod8 İşletmenizi Dijitale Taşıyor

Kod8 paketleri ile kendi işletmenizi kolayca dijitale taşıyabilirsiniz.

Hemen Paketleri İncele

İlginizi Çekebilecek İçerikler